Acest portal funcţionează temporar până la relansarea website-ului oficial www.politicisociale.ro

Din motive tehnice doar informaţiile de bază sunt disponibile pe acest portal. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Update: Toate aplicatiile domeniului de politicisociale.ro nu au fost operationale intre zilele de 12.06.2011 - 15.06.2011, datorita lucrarilor de imbunatatire a aplicatiilor noastre care folosesc interfata aplicatiilor Google (inclusiv mailuri si website).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

In cazul intampinarii unor probleme in accesarea website-ului sau in contactarea expertilor nostri pe mailurile de politicisociale.ro, va rugam sa ne contactati.

ANUNTURI ACHIZITII PUBLICE

PENTRU ACHIZTIILE PUBLICE

VA RUGAM SA CONSULTATI SECTIUNEA ACHIZITII PENTRU A VIZUALIZA SI DESCARCA DOCUMENTATIILE NECESARE !

PENTRU A DESCARCA UN DOCUMENT - DATI CLICK PE LINK, APOI FILE > DOWNLOAD ORIGINAL.

VA MULTUMIM

19.2.09

19.02.2009 - Apel la responsabilitatea jurnaliştilor

Organizaţiile semnatare işi exprimă ingrijorarea faţă de degradarea accentuată a discursului jurnalistic şi semnalează alunecarea periculoasă a presei româneşti în direcţia unui comportament ce riscă să pună în pericol drepturile unor cetăţeni sau comunităţi şi, în egală masură, să decredibilizeze întreaga breaslă. Principala cauză a acestei stări de fapt este desconsiderarea cvasigeneralizată a normelor etice şi profesionale în interiorul redacţiilor.

În acest sens, atragem atenţia asupra câtorva încălcări grave ale normelor profesionale de către media românească, pornind de la cazul handbalistului român ucis în Ungaria.

Textul scrisorii este disponibil mai jos.

Apel La Responsabilitatea Jurnalistilor

BLOGURILE NOASTRE