Acest portal funcţionează temporar până la relansarea website-ului oficial www.politicisociale.ro

Din motive tehnice doar informaţiile de bază sunt disponibile pe acest portal. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Update: Toate aplicatiile domeniului de politicisociale.ro nu au fost operationale intre zilele de 12.06.2011 - 15.06.2011, datorita lucrarilor de imbunatatire a aplicatiilor noastre care folosesc interfata aplicatiilor Google (inclusiv mailuri si website).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

In cazul intampinarii unor probleme in accesarea website-ului sau in contactarea expertilor nostri pe mailurile de politicisociale.ro, va rugam sa ne contactati.

ANUNTURI ACHIZITII PUBLICE

PENTRU ACHIZTIILE PUBLICE

VA RUGAM SA CONSULTATI SECTIUNEA ACHIZITII PENTRU A VIZUALIZA SI DESCARCA DOCUMENTATIILE NECESARE !

PENTRU A DESCARCA UN DOCUMENT - DATI CLICK PE LINK, APOI FILE > DOWNLOAD ORIGINAL.

VA MULTUMIM

15.9.11

Invitatie conferinta “Bune practici în parteneriatele pentru responsabilitate socială” - proiect “Acționăm responsabil! – Rețeaua Socială RSC”

Stimată Doamnă / Stimate Domn,

Continuăm seria de evenimente dedicate promovării responsabilității sociale din cadrul proiectului “Acționăm responsabil! – Rețeaua Socială RSC” cu o nouă conferință pe tema: “Bune practici în parteneriatele pentru responsabilitate socială”.
Avem deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la evenimentul nostru, ce va avea loc în data de 30 septembrie la Brașov Business Park. Mai multe detalii despre agenda evenimentului puteți găsi pe pagina dedicată conferinței. Pentru a va înscrie la eveniment, vă rugăm să completați formularul de inscriere.
În cadrul conferinței , la secțiunea “Exemple de bune practici în parteneriatele pentru responsabilitate socială”, vor fi prezentate și analizate proiecte de responsabilitate socială implementate în parteneriat, conform grilei de indicatori de bune practici identificate în cadrul workshop-urilorPuteți afla mai multe detalii sau puteți înscrie un proiect dezvoltat în parteneriat de către organizația pe care o reprezentați AICI.
Conferința “Bune practici în parteneriatele pentru responsabilitate socială” va găzdui, totodată, și un Târg de prezentare de resurse utile în domeniul responsabilității sociale – publicații, evenimente, inițiative, platforme online, programe educaționale de interes pentru cei ce doresc să implementeze proiecte de responsabilitate socială. Dacă doriți ca organizația pe care o reprezentați să fie invitată să prezinte resursele în discuție în cadrul conferinței, vă invităm să ne transmiteți propunerea dumneavoastră prin completarea formularului de AICI.
In plus am pregatit pentru dumneavostra, alaturi de parteneri nostri, o super oferta: reprezentanții ONG-urilor care participă la Conferința “Bune practici în parteneriatele pentru responsabilitate socială” beneficiază de 50% reducere la Brașov Business Days – cel mai important eveniment de business al anului din Brașov, care va avea loc pe 28-29 septembrie în aceeași locație. Mai multe detalii
Vă așteptăm! 

BLOGURILE NOASTRE